Mechanisatie

Nieuws

Hooglosser van Record

Maldegem (B) - De nieuwe Record-hooglosser RHLS heeft een loshoogte van 4,5 meter. Hij is uitgerust met een gesloten bodemketting uit gegalvaniseerd staal, met daarop Ertalon schrapers. Die zorgen ervoor dat de wagen volledig leeg komt.

De aandrijving gebeurt door twee hydromotoren. De hooglosser is leverbaar in tandem en tridem-uitvoering en voor het chassis is er de keuze tussen bladvering, hydraulische of luchtvering. De dissel is standaard voorzien van bladveren, optioneel heeft hij hydraulische vering. De wagen beschikt over een eigen hydraulisch circuit met een pomp van 130 l/min. Alle functies zijn te bedienen via een elektrische bedieningskast, of (optioneel) via een touchscreenterminal. Ook radiografische bediening hoort tot de mogelijkheden.

Foto

  • Hooglosser van Record

Of registreer je om te kunnen reageren.