Mechanisatie

Nieuws

Werkgebied Westrenen herverdeeld

Horst (L.) - John Deere Nederland maakt bekend dat het werkgebied van de failliete John Deere-dealer Westrenen wordt verdeeld tussen de bestaande dealers Geert-Jan de Kok, Staadegaard en Jan de Winkel.

Geert-Jan de Kok zet de voormalige vestiging in Benschop voort. Het werkgebied van de vestiging van Geert-Jan de Kok in Bruchem krijgt uitbreiding boven de Waal. Deze dealer gaat ook de regio rondom de voormalige vestiging Barneveld bewerken; hoe dat gebeurt is nog niet bekend.

Het huidige werkgebied van Staadegaard groeit noordwaarts tot aan de rivier de Rijn. Het plan is om zo snel mogelijk een vestiging te openen in de regio ten westen van Nijmegen. De voormalige locatie Kesteren is verkocht aan de Vlastuin Groep. Vlastuin Mechanisatie zal daar optreden als subdealer.

Het gebied ten oosten van de Rijn gaat naar Jan de Winkel, die opereert vanuit zijn bestaande vestigingen in Brummen en Hengelo (Gld.).

Of registreer je om te kunnen reageren.