Mechanisatie

Nieuws 3 reactieslaatste update:21 jul 2015

HD 'tussenserie' van New Holland

New Holland (VS) - New Holland breidt de T7-serie naar boven uit met twee nieuwe modellen. De trekkerfabrikant vult met deze T7 HD het gat tussen de T7 en de T8.

De T7 HD is inmiddels in de VS voorgesteld, zo lezen we op de Amerikaanse site Farm Industry News. Er komen volgens deze site twee modellen, met 290 en 315 pk maximaal. De FPT-motor voldoet aan de Fase IV emissie-eisen dankzij het eigen EcoBlue Hi-eSCR systeem. Dit heeft geen dieselpartikelfilter.

De trekker is verder uitgerust met de AutoCommand-traploos variabele transmissie. De T7 HD heeft een nieuwe, geveerde vooras. In de cabine een nieuwe IntelliCruise Isobus-terminal die met generatie 3 van Isobus werkt. Deze maakt Tractor Implement Management (TIM) mogelijk (waarbij een machine de snelheid van de trekker regelt). Handig bijvoorbeeld bij het balen persen. New Holland stelt de nieuwe trekkers in Europa voor tijdens de Agritechnica in november.

Foto

  • HD 'tussenserie' van New Holland

Laatste reacties

  • farmerbn

    Het loopt al groen geel door de broek bij de concurrenten.

  • av

    hoeft toch niet, als de klanten maar tevreden zijn.

  • deer123

    ben een echte John deere man , maar bovenstaande trekker ziet er echt niet verkeert uit !

Of registreer je om te kunnen reageren.