Mechanisatie

Nieuws 16525 x bekeken 2 reacties

Trekkerbestuurder (18) verongelukt

Duiven - Een achttienjarige trekkerbestuurder uit Rheden is maandag in Duiven (Gelderland) overleden, nadat hij op de Oostsingel in een sloot was gereden.

De man belandde met zijn trekker met aanhanger door onbekende oorzaak in de sloot, waarna het voertuig kantelde. De bestuurder zou onder de trekker terecht zijn gekomen. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Laatste reacties

  • joohoo


    Het lijkt haast of de combinatie is aangetikt door een vrachtwagen of iets dergelijks bij het inhalen??. is mij ook al eens overkomen, Je bent het stuur compleet kwijt en je schrikt je rot en de vrachtwagen foetsie.

  • japke33

    Vreselijk, veel sterkte voor de nabestaanden.

Of registreer je om te kunnen reageren.