Mechanisatie

Nieuws

Mechan 'Best Performing Valtra Distributor'

Achterveld (Utr.) - Op de jaarlijkse internationale marketing meeting van Valtra is Mechan Groep gekozen als best opererende importeur/distributeur van Europa.

Valtra kende de eretitel toe vanwege de succesvolle Nederlandse marketing- en distributiestrategie van de Mechan Groep. Directeur Jari Rautjärvi reikte de award uit aan Marc de Haan, business director van Mechan. "Deze erkenning bewijst dat steeds meer klanten ons weten te vinden als ze op zoek gaan naar hoogwaardige tractoren", zegt De Haan. De award komt op een bijzonder moment, want het afgelopen jaar veranderde er veel. Zo is het dealernetwerk geherstructureerd en werd in Nederland een volledig nieuwe Valtra-organisatie op poten gezet. De Haan "Het is een blijk van waardering voor het succes van de organisatie. Klaarblijkelijk varen we de juiste koers!"

Of registreer je om te kunnen reageren.