Mechanisatie

Nieuws 1159 x bekeken laatste update:19 jun 2015

Workshop Fedecom Academy: vooruitblik trekkerkeuring

Goede gekwalificeerde medewerkers vormen de spil van elk bedrijf. Fedecom Academy biedt hiervoor passende branchegerichte opleidingen en trainingen op alle niveaus.

Fedecom Academy is onderdeel van Fedecom, de brancheorganisatie voor mechanisatietechniek. Met Fedecom Academy biedt Fedecom gerichte opleidingen, trainingen & cursussen en advies voor (aankomende) medewerkers en ondernemers in de mechanisatiesector. Fedecom ondersteunt haar bijna 1.000 leden bij het aantrekken, behouden en doorontwikkelen van medewerkers met potentie. Dit doen we met concrete en praktische opleidingsprogramma's, veranderende en nieuwe technologische ontwikkelingen stellen immers hoge eisen aan (bestaande) medewerkers. Een voorbeeld hiervan is de toekomstige periodieke trekkerkeuring. Fedecom Academy heeft als motor van talentontwikkeling tot doel om opleidingen en trainingen op een hoger niveau te brengen. Het TREKKER Sleutel event past bij deze doelstelling en daarom ondersteunt Fedecom Academy het event met onder meer de workshop 'Vooruitblik APK trekkerkeuringen'.

Klanttevredenheid en winstgevendheid verhogen

Fedecom Academy is er stellig van overtuigd dat bedrijven hun klanttevredenheid en winstgevendheid kunnen vergroten met goede gekwalificeerde medewerkers. Jonge talentvolle medewerkers met een neus voor geavanceerde en intelligente techniek, maar ook bestaande medewerkers met veel ervaring. Deze motoren van talentontwikkeling hebben echter wel onderhoud en smeermiddelen nodig. Fedecom Academy biedt deze in de vorm van branche- en functiespecifieke opleidingen en cursussen, op elk gebied. Zowel voor de ondernemer zelf als voor administratieve medewerkers, monteurs, keurmeesters en bedrijfsleiders. Opleiden draagt bij aan een betere en bredere inzetbaarheid van personeel. Ondernemers en leidinggevende hebben hierbij zelf ook een belangrijke rol. Zij geven richting aan de optimale inzetbaarheid van medewerkers. Fedecom Academy ondersteunt hen hierbij met eigen branche opleidingsadviseurs.

Vooruitblik APK trekkerkeuringen

Tijdens het TREKKER Sleutel event blikt Fedecom Academy vooruit op de toekomstige APK trekkerkeuringen waar een remmentest en emissiemeting naar alle waarschijnlijkheid onderdeel van uit gaan maken. Tijdens de workshop ga je praktisch aan de slag met kijken, voelen, meten en controleren aan trekkers en wordt je op de hoogte gebracht van de laatste stand van zaken op het gebied van trekkerkeuringen. Fedecom Academy biedt ook BBL opleidingen Monteur Mobiele Werktuigen op niveau 3 en op niveau 4. Geïnteresseerd? In september starten de nieuwe groepen. Meld je hiervoor aan op www.fedecomacademy.nl.

Rene Koerhuis

Of registreer je om te kunnen reageren.