Mechanisatie

Achtergrond 3189 x bekeken 1 reactielaatste update:3 apr 2015

Prototype Zetor zescilinder gespot

Brno - Een Tsjechische voorbijganger spotte op 29 maart een prototype Zetor-zescilinder op de openbare weg, enkele honderden meters van de Zetor-fabriek in Brno (Tsj.) en plaatste de foto op een Tsjechisch forum.

Zetor zelf wil er niets over kwijt. De Nederlandse Zetor-importeur Pols heeft nog maar weinig informatie over het model. Pols heeft van de fabrikant vernomen dat het drie zescilinders met een Deutz-motoraan het testen is, en dat het zwaarste model circa 190 pk sterk wordt. Verdere specificaties, zoals transmissie en dergelijke, weet ook Pols nog niet. De verwachting is dat de trekker voor het eerst op de Agritechnica zal worden voorgesteld.

Foto

  • Prototype Zetor zescilinder gespot

Eén reactie

  • E-Link

    Martijn,
    Zetor traktoren worden al weer sinds november vorig jaar geimporteerd door Zetrac (Slootsmid Trading) in Goor.

Of registreer je om te kunnen reageren.