Mechanisatie

Nieuws

Must-have voor prof én liefhebber

Begin december uitgebracht door de mechanisatieredacties van TREKKER en Boerderij: Landbouwtrekkers 2016. Een tweejaarlijkse uitgave die met zorg is gemaakt. U vindt in dit bijzondere blad een overzicht van alle trekkers die te koop zijn in de Benelux.

Nieuw in deze editie zijn de smalspoortrekkers. Een markt die in Nederland niet groot is maar wel belangrijk, gezien het grote aantal boomkwekers, fruittelers en cultuurtechnische loonbedrijven.

Trekkers per klasse ingedeeld

Het boek is zo opgezet dat het geen eindeloze (saaie) herhaling van technische gegevens en prijzen is. De trekkers zijn slim ingedeeld per klasse. Dat zoekt makkelijk, dat vergelijkt handig, en het geeft rust en overzicht. Bij elk model staat de prijs, alsmede optieprijzen en seriegenoten. Dankzij die slimme combinatie van gegevens ontstaat een compleet beeld van de trekkermarkt.

Tweedehandsmarkt

Wat die trekkermarkt betreft: overal waar een nieuwe wordt verkocht, wordt er ook eentje ingeruild. Hoe die tweedehandsmarkt momenteel in elkaar steekt en hoe je eventueel zelf je trekker kunt verkopen op internet, vindt u evenzo in deze uitgave.

Per merk

En wie even kwijt is hoe het ook alweer zit met een merk, en wat ze ook alweer doen: per merk hebben we de meest recente informatie opgenomen in de vorm van een recente proefrit of een achtergrondartikel over de betreffende fabrikant. Inclusief de allerlaatste modellen die net voor het ter perse gaan van deze uitgave werden geïntroduceerd.

Onmisbaar hebbeding

Deze mix maakt Landbouwtrekkers 2016 een onmisbaar hebbeding voor iedereen die met trekkers werkt, ze koopt, of verhandelt. En voor de vertegenwoordiger: je kunt zo even afkijken hoe het ook alweer zit bij de concurrent.

U kunt Landbouwtrekkers 2016 hier bestellen

Foto

  • Must-have voor prof én liefhebber
  • Must-have voor prof én liefhebber
  • Must-have voor prof én liefhebber
  • Must-have voor prof én liefhebber

Of registreer je om te kunnen reageren.