Mechanisatie

Nieuws

Weed‐IT exit

Zevenaar (Gld.) – Weed-IT selecieve onkruidbestrijdingsapparatuur houdt op te bestaan. Per 1 januari 2016 stopt de bouw en distributie van de Weed‐IT MKII. Verkoper Kamps de Wild verzorgt de service nog tot 1 januari 2017. Producent Rometron neemt vanaf 1 januari aanstaande de onderdelenvoorziening voor zijn rekening.

Bijna 20 jaar brengt Kamps de Wild samen met Rometron Weed‐IT op de markt. Beide gaan echter, na het bestuderen van de marktkansen, andere wegen bewandelen. Rometron richt zich op sensortechniek voor de agrarische sector. De basis is reeds succesvol gelegd in Australië en Zuid-Amerika. Kamps de Wild legt zich verder toe op de productgroepen Amazone, Claas en Kaweco.

Foto

  • De Weed-IT bestrijdt selectief onkruid tijdens een demo op de PTC+ praktijkdag Precisielandbouw in 2013.

    De Weed-IT bestrijdt selectief onkruid tijdens een demo op de PTC+ praktijkdag Precisielandbouw in 2013.

Of registreer je om te kunnen reageren.