Mechanisatie

Nieuws 2329 x bekeken

Papierloos plannen

Helvoirt (N.-Br.) – Digitalisering staat op het punt de back office van het loonbedrijf onherkenbaar te veranderen. Omslachtig specialistenwerk op papier met grote kans op foutjes maakt plaats voor een betrouwbaar digitaal systeem dat grote flexibiliteit en nauwkeurigheid biedt.

Elke zondagavond bellen met de chauffeurs over de planning voor maandagochtend. Altijd die controles van de werkbonnen. En verandert er wat in de planning van het loonbedrijf, dan is het een gigantisch gepuzzel in en gecommuniceer met de medewerkers. Om gek van te worden. Vaak blijft ander werk, zoals de facturering, te lang liggen.

Maar er is verandering op til. En verbetering. Papierloos opdrachten aannemen, inplannen, werkopdrachten digitaal verspreiden, en automatische urenregistratie. Tijdig 100 procent kloppende facturen de deur uitdoen én een sluitende (salaris)administratie. Welk loonbedrijf wil dat nu niet?

Trekker nam een kijkje bij een bedrijf dat vooruitloopt op de muziek, en al volledig papierloos werkt: de Van Kuijk Groep. Het liet de planning automatiseren, en dat bevalt prima. Lees de reportage in TREKKER 326 (oktober 2015), en weet wat er op je afkomt.

Foto

 • Planner Joost Hoevenaars: "Automatisering geeft overzicht, en vooral het doorvoeren van wijzigingen is een stuk eenvoudiger."

  Planner Joost Hoevenaars: "Automatisering geeft overzicht, en vooral het doorvoeren van wijzigingen is een stuk eenvoudiger."

 • De koppeling met digitale kaarten en satellietbeelden ligt voor de hand, en die is er ook. Zo zijn transportafstanden vooraf en tijdens het werk goed in te schatten.

  De koppeling met digitale kaarten en satellietbeelden ligt voor de hand, en die is er ook. Zo zijn transportafstanden vooraf en tijdens het werk goed in te schatten.

 • Chauffeurs hebben hun eigen app en zien alleen het voor hen noodzakelijke.

  Chauffeurs hebben hun eigen app en zien alleen het voor hen noodzakelijke.

 • Onderdeel van de AgroPro-app is een navigatiefunctie. Handig in het geval van nieuwe klanten of percelen, en voor ingehuurde krachten die de chauffeurs-app ook gebruiken.

  Onderdeel van de AgroPro-app is een navigatiefunctie. Handig in het geval van nieuwe klanten of percelen, en voor ingehuurde krachten die de chauffeurs-app ook gebruiken.

Of registreer je om te kunnen reageren.