Mechanisatie

Nieuws 2 reacties

Kies úw toptrekker van 2016

Doetinchem (Gld.) - Op de komende Agritechnica wordt de Tractor of the Year voor 2016 bekendgemaakt. TREKKER presenteert de 17 genomineerden, dit jaar voor het eerst in drie categorieën. Nieuw is de categorie 'Best Of Utility': de beste boerentrekker.

Meer info over TOTY 2016 is te vinden op de algemene pagina op de website van TREKKER. U kunt ook rechtstreeks stemmen in de drie categoriën. Categorie 2, Best of utility, is nieuw. Deze rubriek 'boerentrekkers' is erbij gekomen omdat ze de gebruikers wel aanspreken, maar normaal gesproken niet in aanmerking komen voor de prijzen. Fabrikanten introduceren de meeste innovaties immers in hun dikke, zware topmodellen. De jaren daarna druppelt al dit goeds dan 'omlaag' naar de kleinere boerentrekkers.

Uw tweede stem brengt u als vanouds uit in de hoofdcategorie 3, Tractor of the Year. Inderdaad, die dikke topmodellen. Stem drie is er voor Best of specialized, dit jaar met drie mededingers. Tot slot komt er over alle drie de categoriën heen een prijs Best of Design, voor de trekker die het meest het oog streelt...

De Tractor of the Year-verkiezing wordt gehouden sinds 1998. Bepaal zelf mee wie de komende editie aan het filmpje onderaan kan worden toegevoegd!

Best of Specialised

Smalspoor/speciaaltrekkers: Antonio Carraro TGF 10900, Rigitrac SKH 75, Same Frutteto 3S

Best of Utility

Boerentrekker, maximaal viercilinder motor, 8,5 ton en minimaal 70 pk: Claas Arion 460, Deutz-Fahr 5115.4 G HD, Fendt 313 Vario, Landini 4-105, Lovol 5130, Massey Ferguson 5713 SL, Steyr 4115 Kompakt

Tractor Of The Year

De hoofdcategorie zwaargewichten: Case IH Puma 175 CVX, Challenger MT 875 E, Fendt 1050 Vario, JCB Fastrac 4220, John Deere 6155 R, New Holland T7.315, Valtra N174.

Sommige typen worden pas officieel op de Agritechnica geïntroduceerd. Vandaar dat we niet alle details van motor, transmissie en bediening naar buiten mogen brengen. Zodra dat wel kan, ziet u dat meteen in Boerderij en op de site.

Foto

  • Kies úw toptrekker van 2016

Laatste reacties

  • farmerbn

    Boeren kunnen niet objectief kiezen. Steeds kiezen ze voor het eigen merk. Beter is het als ze het eigen merk niet mogen noemen maar alleen een ander.

  • eg wel

    @farmerbn,
    Heb 3 trekkers van verschillende merken, blijft er voor mij niet veel over om op te stemmen. Maar je hebt gelijk boeren kunnen niet objectief kiezen.

Of registreer je om te kunnen reageren.