Mechanisatie

Nieuws

Per jaar 2.500 stuks Massey Ferguson 4700 met cabine

Beauvais (F) – De productievestiging van Agco in Beauvais gaat jaarlijks 2.500 cabinetrekkers in de serie 'wereldtrekkers' produceren. Het gaat om het type MF 4700 met cabine.

Massey Ferguson presenteerde vorig jaar de 'Global Series'. Met deze serie eenvoudige rechttoe-rechtaantrekkers wil het concern het wat minder kapitaalkrachtige deel van de wereld bedienen. Dure hoogtechnologische trekkers zijn voor die boeren onbetaalbaar, en lastig bij onderhoud en reparaties. Degelijke trekkers die doen wat ze moeten doen, en door de plaatselijke mechanisatiebedrijfjes operationeel te houden zijn, blijken veel beter te passen.

Tot nog toe telde de wereldserie alleen platformtrekkers van 60 tot 130 pk. Behalve in Beauvais komen ze uit fabrieken in China, Brazilië, Turkije en India. Daar komt in Beauvais nu dus de 4700 met cabine bij. Deze Agco-fabriek produceert daarnaast de MF 5600, MF 6600, MF 7600 en MF 8700 (80 tot 400 pk).

Of registreer je om te kunnen reageren.