Mechanisatie

Nieuws

Massey Ferguson verbetert kleine combine-series.

Nadat Massey Ferguson vorig jaar de Delta- en Centora-combines vernieuwde, is het nu de beurt aan de kleinere Activa en Beta.

Alle combines kregen schonere en sterkere motoren. De 7,9 of 8,4 liter motoren leveren van 243 tot 360 pk in de vijf- of zesschudder-combines. Daarnaast verbeterde MF het bedieningscomfort, onder andere door de Activa te voorzien van de Proline-cabine. Deze vertoont grote gelijkenissen met de Skyline-cabines van de grotere modellen. In de cabines zitten de van Fendt bekende touchscreen terminals, waarmee onder andere de GPS-stuurautomaat is te bedienen. De Beta is verder nog voorzien van een nieuwe, krachtige strohakselaar. Met maaiborden tot 7,7 meter en graantanken tot 9.000 liter heeft MF verder ook de dorscapaciteit vergroot.

Of registreer je om te kunnen reageren.