Mechanisatie

Nieuws 3509 x bekeken

MF weg uit Zutphen

Achterveld - Na Valtra zal ook Massey Ferguson naar Achterveld (U.) verhuizen. De Mechangroep wil alle producten van fabrikant Agco op één plek concentreren.

Het terrein van Fendt-importeur Devor wordt omgevormd tot Agco-center. Er komen op het terrein van Devor drie showrooms, één voor Fendt, één voor Valtra en één voor Massey Ferguson. Ook de verkooporganisaties van Challenger en Fella gaan naar Achterveld.

Kubota, Holder en Schliesing moeten dus wijken uit Achterveld en verhuizen naar Zutphen (Gld.), naar het gebouw waar nu nog MF-importeur Mechatrac huist. Hier worden alle merken ondergebracht die de Mechangroep inporteert die niet door Agco worden geproduceerd. Vogel & Noot, Bogballe, Hawe, Trima en Seko, die door Mechatrac worden geïmporteerd, blijven dus gewoon in Zutphen. Hoe het bedrijf in Zutphen gaat heten, is nog niet bekend.

Of registreer je om te kunnen reageren.