Mechanisatie

Nieuws 1934 x bekeken

Kleine zelfrijder van Beyne

Na de grote Anaconda-zelfrijder komt het Belgische Beyne nu met de kleinere zelfrijder Boa.

De Boa heeft net als de Anaconda het zelfrijdende onderstel van Mazotti. Bij de Boa gaat het om de Mazotti Ibis. Alle spuittechniek gebruikt Beyne van de eigen Python-getrokken spuiten.

De Boa is te krijgen met een 2.500 en een 3.000 liter tank en spuitbomen tot 33 meter breed. Daarnaast is er een 250 liter schoonwatertank. Het eigengewicht is 7,5 ton en de spoorbreedtes zijn te kiezen tussen 1,5 en 1,8 meter of 1,8 en 2,25 meter. De bodemvrijheid is te kiezen tussen 1 meter en 1,7 meter. De cabine heeft een categorie 4 luchtfilter. De vierwielbestuurde assen zijn hydropneumatisch geveerd. Als krachtbron is te kiezen tussen een 145 pk Perkins of 165 pk JCB motor en de wielen worden aangedreven via Poclain hydromotoren en een Sauer hydrostatische pomp.

De Boa is te krijgen vanaf €160.000.

Of registreer je om te kunnen reageren.