Mechanisatie

Nieuws 5 reacties

Nieuwe giertanken voor Schuitemaker

Schuitemaker komt met een nieuwe giertank. De Perfekta WK-serie is daarvoor uitgebreid met de Perfekta 100 en Perfekta 120 van 10 en 12 kuub. Het zijn boeren vacuümtankwagens met een laag zwaartepunt. De tanks zijn geheel gegalvaniseerd net als het frame. Zuigen en blazen gaat met een vacuümpomp. Daarnaast is er een grote vochtvanger, aanzuiging zowel links als rechts, een hydraulische steunpoot, een niveauwijzer met peilglas en een standaard bandenmaat van 800/60x32,5. De maximale bandenmaat is 1050/50xR32. De zuigarm met turbovuller is optie. In 2015 komt er een versie met wormpomp. De 10 kuubs Perfekta 100 WK is te krijgen vanaf 31.500 euro.

Laatste reacties

 • Jan-Zonderland

  Is de optie 'ketsplaat' ook leverbaar ?

 • Zuperboer

  Tuurlijk Jan en anders kunnen jullie die in Ontario er toch wel aanbraden.

 • Jan-Zonderland

  Was een beetje cynisch, maar als ik goed naar de foto kijk zal het lastig zijn opm met deze tank te rijden zonder zware bemester erachter want de as zit wel erg ver naar achteren waardoor er, als er verder niks aanhangt, je wel erg veel druk op de trekker krijgt.

 • martin-limpers

  Vond de oude kleur beter, toen ze nog rood waren. Verder mooie tank. Zet maar bij mij achter het huis

 • molenaar

  Is deze tank ook te ruilen tegen een Jakotank 10000 ltr met gesloten beurs we hebben al een 13 kubs schuitemaker tank met bemester een super machine

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.