Mechanisatie

Nieuws laatste update:28 apr 2014

Maschio verkoopt Artiglio Magnum-cultivator

Maschio gaat nu ook de zware Artiglio Magnum-cultivatoren verkopen in Nederland. De cultivator is bedoeld voor trekkers tot 400 pk en heeft een doorlaat tot 70 centimeter. De hoogte van het frame is 1,15 meter.

De Artiglio Magnum is te krijgen in zes modellen van 250 tot 600 centimeter breed en met vijf tot elf tanden. Het eerste model dat in Nederland is geleverd is de Artiglio Magnum 300/7 met 3 meter werkbreedte en 7 tanden. Achter de tweebalks cultivator is er een hydraulisch in hoogte verstelbare dubbele spikerol gemonteerd die verkruimelt en tevens de diepte instelt. De diepte is via een wijzer op de cultivator af te lezen vanuit de trekker. De twee nalooprollen hebben een diameter van 22 centimeter en zijn ook ten opzichte van elkaar instelbaar via een spindelverstelling. Op de tanden zijn twee zijvleugels gemonteerd en een verticaal snijmes aan de voorzijde. Hiermee wordt de grond extra opengebroken.

Foto

  • Maschio Artiglio

    Maschio Artiglio

Of registreer je om te kunnen reageren.