Mechanisatie

Nieuws 3435 x bekeken laatste update:5 dec 2014

Coopman weg bij Mechan Groep, De Haan opvolger

Achterveld - Minder dan een jaar na zijn aantreden neemt Roeland Coopman al weer afscheid als managing director Valtra Nederland.

Daarnaast vertrekt hij ook als directeur Mechan Parts, een functie die hij vanaf oktober 2012 bekleedde. Gevraagd om een reactie verklaart Mechan Groep CEO Ray Uiterwaal dat het vooraf bekend was dat Coopman de functie ad interim zou vervullen en dat zijn vertrek niet onverwacht komt. Hij gaf aan tevreden te zijn met het werk wat Coopman deed om het Valtra- dealernetwerk te reorganiseren. Coopman vertrekt per 1 januari. Kort na het bekend maken van het vertrek van Coopman maakte de Mechan Groep bekend dat Marc de Haan Coopman opvolgt. Sinds mei van dit jaar is De Haan business development manager bij Valtra Nederland. Daarvoor werkte hij sinds 1995 in diverse functies voor MF importeur Mechatrac. De Haan wordt de vierde directeur voor Valtra in iets meer dan een jaar tijd. De Haan was een van de mensen die het dealernetwerk van Valtra in Nederland heeft gereorganiseerd en zal nu rust moeten brengen in de organisatie.

Of registreer je om te kunnen reageren.