Mechanisatie

Nieuws laatste update:28 sep 2013

Pols nieuwe Zetor-importeur

Zuidland - Pols in Zuidland (Z.-H.) is per direct de nieuwe importeur van Zetor-tractoren geworden voor de Benelux. Pols is tevens importeur van het Zuid-Koreaanse Kioti.

Volgens Pols is Zetor een mooie aanvulling op het productgamma. Kioti is sterk in het tuin- en parksegment en bouwt smalspoor en kleine trekkers tot 66 kW (90 pk). Zetor is sterk in het landbouwsegment en bouwt momenteel trekkers van 58,8 kW (80 pk) tot 103 kW (140 pk).

Slootsmid Trading in Goor (Ov.) is zijn Zetor-importeurschap dus kwijt. Slootsmid heeft nog geen officiële bevestiging van Zetor uit Brno gehad dat er een nieuwe Benelux-importeur zou zijn aangesteld. Wel bevestigt Slootsmid een verschil van inzicht te hebben met de Tsjechische fabriek.

Of registreer je om te kunnen reageren.