Mechanisatie

Nieuws 2 reacties

Landbouwbeurs in de Achterhoek

Halle – CNO-Expo organiseert in de Achterhoek en in Brabant een beurs gericht op de rundveehouderij en akkerbouw. De beurs in de Achterhoek krijgt een oppervlakte van ruim 30.000 vierkante meter en wordt van 3 tot en met 5 juni 2014 gehouden op het evenemententerrein in Halle, de geboortegrond van de Zwarte Cross.

De Brabantse beurs verschijnt in 2015 waarbij CNO-Expo voor de locatie nog moet kiezen uit Lienden of Rosmalen.Thema’s van de Achterhoekse beurs zijn mechanisatie, akkerbouw, rundveehouderij, intensieve veehouderij, vollegrondsteelt, bosbouw en groentechniek.  “Ik denk dat er behoefte is aan deze beurzen, bij uitstek agrarische gebieden, en wij spelen daar op in", aldus directeur Johan Wolters van CNO-Expo. Wolters zegt niet te geloven dat de doelgroep, dealers en boeren, bereid is ver te reizen en dat naast de landelijke beurs in Biddinghuizen vooral ruimte is voor laagdrempelige, regionaal gerichte beurzen. "Het zijn ondernemers met beperkte tijd, dus moet je naar ze toe komen."
Wolters, die in het verleden samen met Expo Management de Landbouwvakbeurs in Assen organiseerde en medeoprichter was van de AgroVak, werkt ook aan een Brabantse beurs voor het topsegment van de varkenshouderij, met als werktitel Varkenshouderij Holland.

Laatste reacties

  • braakman.tap1

    Zullen ze in Hardenberg blij mee zijn.

  • wienbemelmans

    er zijn nu al veel te veel beurzen,de kosten moeten wel doorgerekend
    worden.dan moet je de klanten horen,dus minder beurzen kan de prijs
    ook wat zakken van de inrichting.iedereen te vreden.

Of registreer je om te kunnen reageren.