Mechanisatie

Nieuws 1921 x bekeken

Joskin zoekt partner voor DistriTech

Oudenaarde - Op de Werktuigendagen in Oudenaarde bevestigde eigenaar Victor Joskin dat zijn bedrijf op zoek is naar een partner voor het onderdeel DistriTech. Hij sluit daarbij een volledige verkoop niet uit, maar het gaat Joskin er vooral om dat de continuïteit van de dienstverlening aan de klanten gewaarborgd blijft en de relatie met leveranciers intact blijft.

DistriTech is importeur voor België van de merken Krone, Strautmann, Rauch, Sulky, Hardi-Evrard, Quicke en Monosem. Joskin wil zich meer op de productie van machines concentreren, de kerntaak van het bedrijf. Bijkomende reden is dat Joskin de naam Joskin niet meer wil linken aan de geïmporteerde machines. Een te sterke band met de geïmporteerde machinefabrikanten zou de relatie met andere longliners (als bijvoorbeeld John Deere, Claas of New Holland) die hakselaars, spuitmachines of persen produceren, kunnen schaden. Joskin is bang dat de wereldwijde verkoop van Joskin producten hier onder lijdt.

Of registreer je om te kunnen reageren.