Mechanisatie

Nieuws 4 reacties

Goud op Agritechnica voor Grimme, Rauch, Merlo en Claas

Hannover - De noviteitenjury van de Duitse mechanisatiebeurs Agritechnica heeft gouden medailles toegekend aan Grimme, Rauch, Merlo en Claas.

Grimme krijgt de onderscheiding voor zijn product AirSep dat volgens de jury verbeteringen brengt bij het rooien van aardappelen, in casu bij het scheiden van aardappelen en kluiten/stenen. Rauch krijgt goud voor het product Axmat voor een verbetering van meststrooiers, Merlo voor een zowel op diesel als op elektriciteit draaiende telescooplader en Claas voor een online-simulator voor de bediening van oogstmachines en tractoren. De Nederlandse fabrikant Zuidberg Transmissions is door de jury van Agritechnica onderscheiden met een zilveren noviteitenmedaille, voor een door het bedrijf ontwikkelde tweetraps-frontaftakas voor de aandrijving van een kabellier op de voorzijde van tractoren. In totaal zijn 33 zilveren medailles toegekend. De Agritechnica 2013 vindt plaats in Hannover van 12 tot 16 november.

Laatste reacties

 • trekker123

  De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Dat Grimme goud krijgt voor iets dat al minimaal 40 jaar bestaat! Nog even en ze gaan een medaille uitdelen aan iemand die het wiel uitvindt.

 • Jeroenjacobs

  http://www.youtube.com/watch?v=qLF4TEdboQE

  Op internet verschijnen ook de eerste video`s van de nieuwe Kuhn Grootpakpers welke een zilveren medaille heeft gekregen!

 • Mels

  Ja trekker 123,kun je nagaan hoe groot de wereld van de medaille toekenners is,zijn waarschijnlijk de grote plas nog nooit overgestoken..........

 • jan10

  Andersom zal het ook wel zo zijn. n.l. dan had die Amerikaan zn machine ook de grote plas over moeten sturen . niet dus!

Of registreer je om te kunnen reageren.