Mechanisatie

Nieuws

Mechanisatieindustrie bereidt innovatieoffensief voor

Frankfurt am Main - De internationale landbouwmechanisatie-industrie start een innovatieoffensief. Dat concludeert de organisatie van de tweejaarlijkse Duitse mechanisatiebeurs Agritechnica op grond van het aantal noviteiten dat is aangemeld voor de editie van de beurs in november.

Het aantal is opgelopen naar 393 van 203 exposanten uit 25 landen en dat is een nieuw record. Dit vat organisator Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG) op als een duidelijk signaal dat de fabrikanten de komende jaren in de aanval gaan op de markt met innovatie in bijna alle segmenten, van trekkers tot  grondbewerkings-, zaai- en oogsttechniek en gewasbeschermingsapparatuur. Het  totale aantal aangemelde exposanten voor de beurs van 12 tot 16 november in Hannover is 2500. Deze komen uit 46 landen.

Of registreer je om te kunnen reageren.