Mechanisatie

Nieuws laatste update:1 jul 2013

Federatie en COM verder als "Fedecom"

Nieuwegein - De Federatie Agrotechniek en het Centraal Orgaan Mechanisatiebranche (COM) zijn samengegaan in een nieuwe organisatie: Fedecom. In deze organisatie zijn fabrikanten, importeurs en dealers van landbouwmachines vertegenwoordigd. De organisatie telt circa 1.000 leden. De nieuwe voorzitter wordt Erik Hogervorst, de laatste voorzitter van het COM, dat circa 700 dealers vertegenwoordigde.

De voorzitter van de Federatie, Jint van Dijk, gaat verder als vice-voorzitter. Met de oprichting bundelt de mechanisatiesector kennis en ontstaat ook een sterkere lobby naar de politiek toe, zowel in Den Haag als Brussel, aldus Fedecom. De organisatie denkt als lid van de Koninklijke Metaalunie te kunnen beschikken over uitstekende faciliteiten en contacten.

Of registreer je om te kunnen reageren.