Mechanisatie

Nieuws 8 reacties

Krone test nieuwe hakselaar in Nederland

Oplettende voorbijgangers maakten afgelopen week foto’s van een nieuwe Krone-hakselaar.

Zichtbaar is dat de kappen anders gevormd zijn en dat er enorme banden (900/60R42) onder de hakselaar liggen. Krone laat weinig los, maar wellicht gaat het hier om de opvolger van de huidige Krone BigX 500. Het kleinste model uit de reeks Big X-en waarvan het grootste model, de BigX 1100 bijna 1100 pk aan boord heeft. Aan de uitlaat van dit nieuwe model te zien, zou het zelfs een kleiner model kunnen betreffen dan de huidige Big X 500. Misschien wel een Big X 400 (400 pk) of een Big X 350 (350 pk). Over enkele maanden weten we het, dan stelt Krone officieel de nieuwe modellen voor. Dat Krone nu gesnapt wordt met dit prototype ligt ook wel een beetje voor de hand, gezien het opvallend gekleurde plaatwerk.

Foto

 • Krone test nieuwe hakselaar in Nederland
 • Krone test nieuwe hakselaar in Nederland

Laatste reacties

 • Keeko

  Volgens frans filmpje zou het om een Big X 480 gaan.

 • boerjaco

  eerder op een frans forum is er al foto's online gekomen.

 • A1967

  word dit nou de echte kleur?
  want als dat zo zou zijn...
  T ZIET ER NIET UIT...!

 • BrabantsBoerenverstand

  Dit is niet de echte kleur, dit is camouflagemotief. Het klinkt raar maar van een afstand of een afbeelding kun je zo niet precies vaststellen hoe de vormen lopen. De nieuwe Mercedes Actros heeft een compleet nieuwe voorkant i.v.m. de luchtweerstand en daarmee brandstofbesparing. Met eenzelfde soort motief erop hebben ze toch drie maanden lang onopgemerkt over openbare wegen gereden.

 • giesbers1

  Zo te zien is dit vbij van eijck in Alphen. Tenminste de Veenhuis kipwagens van hun

 • deer123

  Big X 600 , tussen model .... !

 • Robin cry

  ziet er dik uit.

 • Ties S

  3e - 4e model in net 10 jaar tijd...... als je dus een Krone koopt ben je binnen een paar jaar weer 'ouderwets' en iedere keer andere techniek, andere motoren.... niet echt bevordelijk voor de restwaarde en onderdelen voorziening..

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.