Mechanisatie

Nieuws 5 reacties

Sima; McCormick X7 vervangt X70

McCormick vervangt de X70 door de nieuwe X7-serie. Deze omvat drie zescilinder modellen en drie viercilinder modellen.

McCormick heeft eindelijk afscheid genomen van haar achttraps powershift, die bekend stond om haar storingen. McCormick koopt de transmissies nu in bij ZF. De X7 heeft nu een 24V/24A-bak met zes groepen en viertraps powershift. Moedercorcern Argo kondigt aan op de Agritechnica ook trekkers met cvt te introduceren.

Foto

 • Sima; McCormick X7 vervangt X70

Laatste reacties

 • koestal

  hopelijk nu een goede versnellingsbak

 • koestal

  hopelijk nu een goede versnellingsbak

 • jza

  Deze bak hoef je niet aan te twijfelen. Is ooit als prototype in de Schluter 2200TVL begonnen als T6500. Daarna duizenden keren toegepast bij o.a. Deutz Fahr. Na de intoductie met deze bak gelijk door voor de traploze ZF. Ook een betrouwbare bak waarmee je volop mee kunt met de concurrentie. De motor is bewezen techniek van FPT welke zich qua verbruik kan meten met o.a Deutz.

 • koestal

  Dan maar 5 jaar garantie op de versnellingsbak

 • koestal

  wel een mooie nette tractor

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.