Mechanisatie

Nieuws 3923 x bekeken 1 reactie

Recordproductie Kverneland Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep - De productielocatie Kverneland Group Nieuw-Vennep, met de merken Vicon en Kverneland, heeft het jaar 2012 afgesloten met een record aan inkomende orders voor kunstmeststrooiers en veldspuiten.

De groei is onder meer toe te schrijven aan het herstel van een aantal grote markten zoals Duitsland, Frankrijk en Benelux. Ook zijn er veel inspanningen gedaan in nieuwe markten, die nu voor extra orders zorgen, aldus manager marketing & product management Iljan Schouten, verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten bij Kverneland Nieuw-Vennep.

De vraag naar nieuwe technieken en precisielandbouw is een belangrijk onderdeel van de groei. "Het lijkt erop dat de boer nu echt klaar is voor een stap naar nieuwe, moderne machines, die door met name slimme techniek steeds efficiënter en nauwkeuriger worden. Kverneland was een pionier op Isobus, gps en precisielandbouw. In het begin leek het alsof de markt de nieuwe technieken niet zo zag zitten, maar nu blijkt er grote belangstelling en behoefte te ontstaan. Onze investeringen in elektronica, mechatronics en precisielandbouw beginnen zich dus terug te betalen”, aldus Schouten.

Eén reactie

  • Dutchdeutz

    Kverneland had deze week ook een prachtige booth op de Landbouw show in Louisville Kentucky! Mooie machines en leuke vertegenwoordigers. Was geweldig om even Nieuw Vennepse kwaliteit te kunnen bekijken

Of registreer je om te kunnen reageren.