Mechanisatie

Nieuws 4042 x bekeken 2 reacties

Deutz-Fahr introduceert 5-serie

Deutz-Fahr introduceert op de Sima een 5-serie. De 5-serie deelt zijn basis met de onlangs getoonde Samé Virtus.

Er komen vooralsnog drie modellen, van 95 tot 116 pk. De specificaties zijn verder nog niet bekendgemaakt, maar we gaan er gemakshalve maar van uit dat die nagenoeg dezelfde zijn dan bij de Virtus. Die heeft een viercilinder 3,6 liter Deutz krachtbron en een 30V/30A transmissie met drietraps powershift. Na de Sima weten we meer. Wel is duidelijk dat moederconcern SDF op de Sima ook nog een Lamborghini-variant en een Hürlimann-uitvoering zal tonen. De fabrikant wilde nog geen foto’s van beschikbaar stellen van de nieuwe serie, maar de redactie vond dit nieuwe type al op een Franse website.

Laatste reacties

  • mvedder

    staat allang op tractorfan.nl

  • BoerKool

    Grote kans dat de deutz versie ook als ttv versie komt, omdat de cvt niet meer onder same verkocht worden.

Of registreer je om te kunnen reageren.