Mechanisatie

Nieuws 1 reactie

Van der Ley: "Lemken komt met strooiers en zelfrijders"

Lemken's CEO, de Nederlander Anthony van der Ley, voorspelt een snelle uitbreiding van het assortiment bij Lemken met onder meer kunstmeststrooiers, (zelfrijdende) spuiten en precisiezaaitechniek. Dat laatste toonde de fabrikant al op de recente Agritechnica.

Anthony van der Ley (49 jaar) is sinds november 2012 CEO bij de Duitse machinefabriek Lemken. Hij is ambitieus en gaat de komende jaren de groei van deze Duitse fabrikant modelleren. In 2020 hoopt Van der Ley op een jaaromzet van 700 à 800 miljoen euro. Om die groei te kunnen halen, moet er nu wel geïnvesteerd worden in meer productie- en ontwikkelingscapaciteit vertelt hij. In Alpen verrijst onder meer een nieuw R&D center, nieuwe hallen en een nieuwe parkeerplaats.
Hoe Anthoney van der Ley deze ambitieuze groeiplannen wil realiseren, hoe hij denkt over importeurs, eigen verkoopkantoren en concurrent Amazone, staat in een exclusief interview in de decemberuitgave van het mechanisatiemagazine TREKKER.

Eén reactie

  • JUUL

    Lemken zou beter de doorslechte sirius 10 spuiten uit het gamma verwijderen.

Of registreer je om te kunnen reageren.