Mechanisatie

Nieuws 843 x bekeken

Sterke Kubota-smalspoortrekker

Kubota breidt haar serie smalspoortrekkers uit met het type M9540 met een motorvermogen van 95 pk. Naast de M9540 bestaan al de kleinere typen M6040, M7040 en M8540.

De nieuwe, sterke en smalle nieuweling heeft een Kubota viercilinder motor met turbo en voldoet aan de emissie-eisen Stage IIIA.

De relatief grote cabine heeft standaard een luchtgeveerde stoel, een vlakke vloer en een airco. De transmissie is een 15V/15A bestaande uit 5 versnellingen, drie groepen en een omkeerschakeling met snelheden van 380 m/u tot 40 kilometer per uur. Bijzonder is dat ook deze smalle Kubota beschikt over de typische BiSpeed vooras waarbij de vooras de trekker (vanaf 30 graden wieluitslag) letterlijk door de bocht trekt en zorgt voor een hele korte draaicirkel. De trekker zal eind december  voor het eerst te zien zijn op de open dagen bij importeur De Vor in Achterveld.

Of registreer je om te kunnen reageren.