Mechanisatie

Nieuws

Agribex verdeelt prijzen

De organisatie van de Agribex, de show die in Brussel plaatsvindt van 3 tot en met 8 december 2013, kende reeds de prijzen toe voor in het oog springende innovaties.

Gouden Aren zijn er voor de Dual Stream Header van New Holland, het systeem met de extra maaibalk op het maaibord van de combine; voor Kuhns grootpakpers met dubbele plunjer; voor Krone's Laser Load-laadautomaat voor de hakselaar; en voor John Deere voor de Integrated Harvest Automation, de automatisering van het oogstproces.

Veehouderij

In de veehouderij kende Agribex de Gouden Hoef toe aan Peecon voor de Biga Volt, de elektrisch aangedreven voermengwagen, en aan de Futureline Max-voorbehandelingsunit van RDS voor het beter uitmelken van koeien. De Gouden Buxus ging naar de compacte doorzaaimachine van Eliet; de Core Recycler van Wiedenmann en de Hitch Assist van John Deere, de bediening voor het rangeren op het achterspatbord.

Of registreer je om te kunnen reageren.