Mechanisatie

Nieuws 1 reactie

Kamps de Wild-dochter neemt mechanisatiebedrijf over

Apeldoorn – Landtech Zuid neemt een deel van mechanisatiebedrijf Jans-VanGemeren Mechanisatie uit Veghel over. Landtech Zuid is een bedrijf van Kamps de Wild, zelf onderdeel van het beursgenoteerde Reesink.

De overname past in de strategie van Kamps de Wild grote kenniscentra op te zetten die beter passen bij de vraag van de steeds groter en professioneler werkende boeren.

Het bedrijf gaat in eerste instantie in Midden-Brabant de merken Claas, Amazone en Kaweco vertegenwoordigen. Later worden meer merken aan de portefeuille toegevoegd om een compleet programma aan te kunnen bieden. De overname wordt gefinancierd door een recent afgesloten aandelenemissie. De omzet van het overgenomen bedrijf bedroeg vorig jaar 4,5 miljoen euro. Reesink blijft op zoek naar dealerbedrijven.

Eén reactie

  • ed12345

    Werkt de onafhankelijkheid van de dealers niet echt in de hand
    Als de dealer van een bepaalde machine vertegenwoording af wil om een andere betere aan te trekken zal dat nu lekker niet doorgaan

Of registreer je om te kunnen reageren.