Mechanisatie

Nieuws 2315 x bekeken

Landbouw Vakbeurs Assen trekt ruim 26.000 bezoekers

De mechanisatiesector ontbrak gedeeltelijk, maar toch is de organisatie zeer tevreden met het verloop van de Landbouw Vakbeurs Assen die vorige week zijn vijfde editie beleefde.

Volgens beursorganisator Johan Wolters bezochten ruim 26.000 mensen de beurs.

Het openingscongres van de Landbouw Vakbeurs die georganiseerd werd door Rabobank Nederland droeg volgens de organisatoren ook in belangrijke mate bij aan de komst van kwalitatief goede bezoekers. KRO-presentatrice Yvon Jaspers leidde tijdens dit openingscongres een programma voor de topondernemers van de toekomst.

Volgens Johan Wolters is de vakbeurs goed ontvangen en waren de 290 standhouders bijzonder tevreden. Wolters: "Het was een beurs in de volle breedte van de landbouw, met voor ieder wat wils. Het blijkt dat de gedeeltelijke afwezigheid van de mechanisatiesector geen invloed heeft gehad op de bezoekersaantallen. Dit jaar passeerden 26.212 beursgangers de poorten van de TT-Hall."
De beursmanager verwacht dat bij de volgende editie, als de mechanisatiesector weer compleet aanwezig is, de 300 standhouders ruimschoots overschreden gaan worden.
De volgende editie van de beurs is dit najaar, van 26 t/m 29 november 2013. Wolters: "Het wordt vanaf de zesde editie een vierdaagse vakbeurs die ook op de woensdagavond geopend zal zijn. De Landbouw Vakbeurs Assen vanaf dit najaar een tweejaarlijkse cyclus."

Of registreer je om te kunnen reageren.