Mechanisatie

Nieuws 1132 x bekeken

John Deere; 7R komt beetje bij beetje

Deere stelt via een speciale internetapplicatie de nieuwe trekkerserie 7R voor, ook de nieuwe combine-topserie zal daar het eerst te zien zijn.

Details van de nieuwe 7R-serie worden in 14 stappen beetje bij beetje prijsgegeven. Iedere paar dagen wordt een nieuw virtueel hoofdstuk ontgrendeld. Ook de onthulling van de nieuwe STS-combines zal zo verlopen. Gecombineerd met filmpjes van een Amerikaanse diehard-John Deere gebruiker is het een knap staaltje internetmarketing. Spionagefoto’s van de trekker zwerven inmiddels al bijna een jaar op het internet, een teken dat de marktintroductie naderbij komt. De productie start in ieder geval volgende maand, waarna de eerste trekkers in juni uitgeleverd worden. In America althans. Ook bekend is dat de trekkers compacter gebouwd zijn dan de huidige 7000-serie, maar daarbij toch een iets langere wielbasis hebben. De serie krijgt de cabine en interieur van de 8r en bestaat uit vijf modellen van 200 tot 280 pk. De twee zwaarste modellen worden alleen met cvt geleverd, bij de overige drie modellen is de transmissiekeuze aan de klant. John Deere zal zoals gezegd ook de nieuwe STS-combines binnenkort introduceren. Het eerste hoofdstuk zal op 16 mei voor het grote publiek te zien zijn. De speciale website is hier te bezoeken.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.