Mechanisatie

Nieuws 520 x bekeken

Breder programma Lemken Kristall-cultivatoren

Lemken kwam vorig jaar met de Kristall cultivatoren op de markt. Toen was er alleen een 3 en 6 meter uitvoering, nu komen er meerdere modellen.

Voortaan is de tweebalks-cultivator Kristall in een gedragen starre uitvoering met werkbreedten van 3, 3,5 en 4 meter breed te krijgen. De opklapbare uitvoering is nu met werkbreedten van 4, 5 en 6 meter leverbaar. In de zomer van dit jaar krijgt de geëvolueerde broer van de Smaragd-cultivator er ook halfgedragen varianten bij.

TriMix en DuoMix

De Kristall is standaard met de zogenoemde TriMix-scharen uitgerust, die in één werkgang drie taken uitvoeren: de schaarpunt scheurt de grond diep open, de vleugelscharen mengen de grond en de aangebouwde gedraaide oplopende vleugels keren de grond. De tanden kunnen ook zonder de vleugels geleverd worden, deze dragen dan de naam DuoMix.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.