Mechanisatie

Nieuws 1175 x bekeken

Deutz Fahr onthult 6-serie

Op de Agritechnica toont Deutz-Fahr voor het eerst de nieuwe 6-serie die zowel in schakelversie als TTV leverbaar is.

Deutz-Fahr komt met vier nieuwe modellen, de 6150, 6170, 6180 en 6190 Agrotron. De trekkers vallen binnen de range van 150 tot 190 pk (110 tot 140 kW). Aan de rechterzijde bevindt zich een AdBlue-tank en SCR-katalysator.

Donkergrijze velgen?

Nieuw is de multifunctionele schakelhendel en de terminal. De 6-serie TTV's zullen iets chiquer worden en krijgen naar verwachting een zelfde rijhendel als in de nieuwe 7-serie. Deutz-Fahr past tegelijk een nieuwe typenummering toe, waarbij het getal achter het serienummer staat voor het motorvermogen in pk's. Levering van de trekkers start in het najaar van 2012. Deutz-Fahr overweegt de kleurstelling van de velgen permanent te veranderen van lichtgrijs in donkergrijs.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.