Foto's: Martin Smits MechanisatieFoto

Foto‘s: New Holland Legendary days

New Holland Benelux verzorgde op 3, 4, 5 en 6 juli een bijzonder merkfeest op het terrein van Dorhout Mees in Biddinghuizen. In die 4 dagen bezochten zo’n 5.000 mensen de zogenoemde New Holland Legendary Days, waar Ford-, Fiat- en New Holland-fans aan hun trekken kwamen.

Het is inmiddels 100 jaar geleden dat trekkerfabrikant Fiat de productie startte met het type 702. In 1918 werd daarvan de eerste trekker geïntroduceerd en in 1919 startte in Turijn de productie. Bijna tegelijk startte in Dearborn, Michigan, Ford met het type F de productie van landbouwtrekkers. Laten gingen beide merken op in de merknaam New Holland, een merk dat al 10 jaar marktleider is bij de trekkers in Nederland.

Reden voor een feestje

Voor New Holland Benelux reden voor een feestje en voor de Nederlandse verkooporganisatie van New Holland reden om op de New Holland Legendary days eens goed uit te pakken. Er vond een show plaats van zowel het nieuwe als het oude materiaal waar de wereld van vandaag uit is voortgekomen. Op woensdag 3 juli was er een speciale dag voor de liefhebbers die met hun Ford- of Fiat-trekker het feest kwamen opluisteren. Op donderdagavond een feestje voor genodigden en loonwerkers en op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli een dag voor het grote publiek. Dat heeft zich op het terrein van Dorhout Mees in Biddinghuizen prima kunnen vermaken. Voor iedereen was er wat te zien en wat te doen.

Beheer
WP Admin