Mechanisatie

Foto & video laatste update:14 jul 2016

Tractorfan 25: worstelen met water

Activiteiten op het land of in de schuur, nieuwe of bijzondere trekkers en machines, van alles komt voorbij. Boerderij.nl toont wekelijks de highlights.

Foto

 • Deze aardappelteler pompt begin juli in omgeving Geel (België) nog maar weer eens water van een perceel. De beregeningspomp en een Massey Ferguson 6480 Dynashift klaren de klus.<br /><em>Foto's: Tractorfan</em>

  Deze aardappelteler pompt begin juli in omgeving Geel (België) nog maar weer eens water van een perceel. De beregeningspomp en een Massey Ferguson 6480 Dynashift klaren de klus.
  Foto's: Tractorfan

 • De extra pk's van de spuittrekker komen dit seizoen goed van pas. Het spuiten lukt net zonder vast te rijden.

  De extra pk's van de spuittrekker komen dit seizoen goed van pas. Het spuiten lukt net zonder vast te rijden.

 • Deze Kubota trekt het net niet meer. Hulp van een Japanse broeder is nabij.

  Deze Kubota trekt het net niet meer. Hulp van een Japanse broeder is nabij.

 • Tulpenbollen rooien in de Flevopolder.</p>
<p> 

  Tulpenbollen rooien in de Flevopolder.

   

 • Ook de grasoogst kwam door de vele neerslag in de knel. Hier wordt toch gehakseld onder natte omstandigheden. Omdat er geen vast weer was om te maaien, of juist omdat de ondergrond nog te nat was, bleef het gras soms wat langer staan. Deze John Deere 6230 maaide vorige week deze zware tweede snede in Bunnik.

  Ook de grasoogst kwam door de vele neerslag in de knel. Hier wordt toch gehakseld onder natte omstandigheden. Omdat er geen vast weer was om te maaien, of juist omdat de ondergrond nog te nat was, bleef het gras soms wat langer staan. Deze John Deere 6230 maaide vorige week deze zware tweede snede in Bunnik.

 • Nog altijd is het <a href="http://www.boerderij.nl/tag/noodweer">nat in het zuiden</a>. Deze foto is van eind vorige week. Een aardappelteler in Esbeek maakt er het beste van met zijn John Deere 6150R en Agrifac Milan.

  Nog altijd is het nat in het zuiden. Deze foto is van eind vorige week. Een aardappelteler in Esbeek maakt er het beste van met zijn John Deere 6150R en Agrifac Milan.

 • De conservenoogst draait allicht door. Hier een nieuwe Ploeger EPD540 in de erwten.

  De conservenoogst draait allicht door. Hier een nieuwe Ploeger EPD540 in de erwten.

 • De tweede snede maaien met een Deutz-Fahr Agrotron K 90.

  De tweede snede maaien met een Deutz-Fahr Agrotron K 90.

Of registreer je om te kunnen reageren.