Mechanisatie

Foto & video 1 reactie

Bekers en brokken in Zwolle

De trekkers zijn weer uit de winterstalling. Indoor tractorpulling Zwolle is traditioneel de opening van een nieuw pullingjaar. Ook dit keer zagen we enkele fraaie debutanten en sterk gewijzigde machines. Maar helaas, dat ging niet altijd goed.

Het magazine TREKKER was een van de prominente sponsoren van de zaterdag. Op vrijdagavond organiseerde het blad zelf TREKKER Live, de wedstrijd voor Farmstock-trekkers. Klik hier voor een fotoreportage daarvan of klik hier voor een video.

Foto

 • Bekers en brokken in Zwolle
 • Black Cat zette een nette full pull neer. De trekker eindigt uiteindelijk op een vijfde plaats in de modified klasse.

  Black Cat zette een nette full pull neer. De trekker eindigt uiteindelijk op een vijfde plaats in de modified klasse.

 • In de superstock klasse maakt Tom Esselink zijn debuutrun op de Hurricane. Hij weet de trekker net binnen de lijnen te houden en strand op ruim 70 meter. Goed voor een zevende plaats.

  In de superstock klasse maakt Tom Esselink zijn debuutrun op de Hurricane. Hij weet de trekker net binnen de lijnen te houden en strand op ruim 70 meter. Goed voor een zevende plaats.

 • Rising Star heeft de proeftrek in de modified klasse. Een wilde run, waarna de sleepwagen lichter wordt gezet. In de herkansing zet Jan Bosman een full pull neer. In de finale schopt de combinatie het tot ruim 78 meter. Goed voor de laagste trede op het podium.

  Rising Star heeft de proeftrek in de modified klasse. Een wilde run, waarna de sleepwagen lichter wordt gezet. In de herkansing zet Jan Bosman een full pull neer. In de finale schopt de combinatie het tot ruim 78 meter. Goed voor de laagste trede op het podium.

 • De maiden run van de nieuwe Maximum Risk eindigt in één groot drama. Na een mooie start klonk bij zo'n zeventig meter een harde knal, waarna een grote vuurzee ontstond. Met een flinke schade tot gevolg.

  De maiden run van de nieuwe Maximum Risk eindigt in één groot drama. Na een mooie start klonk bij zo'n zeventig meter een harde knal, waarna een grote vuurzee ontstond. Met een flinke schade tot gevolg.

 • De andere superstock uit de stal van Team van der Waal kan het strijdtoneel wel heelhuids verlaten. Rob strandt in de pull-off op een dikke 70 meter. Goed voor een derde plaats.

  De andere superstock uit de stal van Team van der Waal kan het strijdtoneel wel heelhuids verlaten. Rob strandt in de pull-off op een dikke 70 meter. Goed voor een derde plaats.

 • De winst in de superstock klasse gaat naar de Rabbit g'n Wild, die zijn debuut maakte in Zwolle. De fraaie Deense trekker brengt de sleepwagen in de pull-off naar ruim 83 meter.

  De winst in de superstock klasse gaat naar de Rabbit g'n Wild, die zijn debuut maakte in Zwolle. De fraaie Deense trekker brengt de sleepwagen in de pull-off naar ruim 83 meter.

 • Een paar ferme knallen laten weten dat er iets niet in orde is met de Interaction 2.0. Manon Kools is daarom niet in staat een run te maken.

  Een paar ferme knallen laten weten dat er iets niet in orde is met de Interaction 2.0. Manon Kools is daarom niet in staat een run te maken.

 • Green Gangster Deere, de regerend Nederlands kampioen in de superstock klasse, zet een strakke full pull neer. In de pull off pakte het minder goed uit. De run eindigt al voor de veertig meter. Daarmee valt Rowan net buiten het podium.

  Green Gangster Deere, de regerend Nederlands kampioen in de superstock klasse, zet een strakke full pull neer. In de pull off pakte het minder goed uit. De run eindigt al voor de veertig meter. Daarmee valt Rowan net buiten het podium.

 • De broers Gert en Wim Dingerink geven een show weg door met elkaar de strijd aan te gaan, elk met een 'eigen' mini unlimited tractor. Hier de Gencom Lambada 8 in actie.

  De broers Gert en Wim Dingerink geven een show weg door met elkaar de strijd aan te gaan, elk met een 'eigen' mini unlimited tractor. Hier de Gencom Lambada 8 in actie.

 • Hier de Hella Lambada 9 in actie. Door de lichte sleepwagenafstelling zet ook die een full pull neer.

  Hier de Hella Lambada 9 in actie. Door de lichte sleepwagenafstelling zet ook die een full pull neer.

 • De overwinning in de modified klasse is voor de Double Screamin'. In de finale weet hij de sleepwagen 12 cm verder te zetten dan Whispering Giant.

  De overwinning in de modified klasse is voor de Double Screamin'. In de finale weet hij de sleepwagen 12 cm verder te zetten dan Whispering Giant.

 • In de Two Wheel Drive klasse gaat de winst naar de Sledge Hammer. Heart 2 Beat, zijn concurrent in de finale, kon door een gebroken blowerbelt geen goede afstand neerzetten.

  In de Two Wheel Drive klasse gaat de winst naar de Sledge Hammer. Heart 2 Beat, zijn concurrent in de finale, kon door een gebroken blowerbelt geen goede afstand neerzetten.

Eén reactie

 • wilhelmus01

  Als je dan schade hebt, kun je naar je centjes fluiten!

Of registreer je om te kunnen reageren.