Mechanisatie

Foto & video 5 reacties

Multitrekkertest: stille, comfortabele Fin

De Valtra T203 Direct is het sterkste model binnen de T-serie met een cvt. De basis van de trekker stamt uit 2002. De symbolisering van de knoppen is niet altijd even logisch. De chauffeur wordt in de cabine aan weinig lawaai blootgesteld. De hef is een sterk punt van Valtra.

Laatste reacties

 • Jan Zonderland

  De commentator meldt over de Valtra: de 6 stijlencabine raakt wat verouderd.
  Nou, geef mij maar een 6 stijlen cabine want die giga deuren in al die zgn moderne 4 stijlen cabines vind ik dus helemaal niks. Veel te groot en lomp en waarschijnlijk onbetaalbaar als je er eens een moet vervangen.

 • tc

  Zonderland , heeft zeker nog nooit een valtra gezien als je het over lomp heb.
  En nog nooit in 4 stijls cabine gezeten wat een ruimte en zicht.

 • Flyinghollander

  Tc moet een curses lezen nemen? Jan schrijft dat die grote vier stijlen deuren lomp zijn en hij schrijft niks over de rest... moeilijk he?

 • hendrikusgrunn

  Schrijf dan ook dat de Valtra tenminste een mooie grote cabine heeft waar je zelfs je koelbox ook nog achter de stoel kwijt kunt ipv alleen meer rechtsvoor zoals bij veel merken. En naast de stoel een partij ruimte nog over.

  Ik vind de 6 stijl cabines ook fijn omdat je nog een raampje open kunt zetten. De achterrruit open zetten begin ik niet aan, daar heb ik wel zo'n hekel aan vanwege de herrie. Daar tegen heeft een vierstijls cabine idd erg veel zicht naar buiten toe, maar kun je vaak alleen een achterruit open zetten ( jd 7920 in dit geval )

  Valtra blijft idd een eigenaardige trekker met zn eigen gebruiksaanwijzing. Maar wel een fijne machine om mee te werken vind ik

 • Munktell350

  Mijn ervaring is dat de Valtra qua onderhoudskosten per uur extreem laag is.Heb een Valmet 6600 E met ruim 15.000 uur en er is nooit iets mee.Daarnaast heeft mijn John Deere veel meer mankementen en kosten en dat met 10.000 uur.Bovendien heb ik een ere divisie Valtra dealer (BEMU) die echt service met een grote S levert en een schone werkplaats.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.