Mechanisatie

Foto & video 2 reacties

Multitrekkertest New Holland T8.390

Zuinige zwaargewicht voor in de klei. De Amerikaanse T8 is de opvolger van de T8000 en de TG.

Foto

 • De Amerikaanse T8 is de opvolger van de T8000 en de TG. Net als de Magnum komt de T8 uit Racine (VS) en bedient hij zich van FPT-motor en power-shiftbak. Verschil naast uiterlijk en bediening is de constructie met langere wielbasis. Binnenkort komt er ook een cvt-versie op de markt. Vol belast overtuigt de goede, zuinige FPT-motor. Ook ergonomisch is de T8 sterk, maar op de weg mag de New Holland ondanks de lange wielbasis comfortabeler.

  De Amerikaanse T8 is de opvolger van de T8000 en de TG. Net als de Magnum komt de T8 uit Racine (VS) en bedient hij zich van FPT-motor en power-shiftbak. Verschil naast uiterlijk en bediening is de constructie met langere wielbasis. Binnenkort komt er ook een cvt-versie op de markt. Vol belast overtuigt de goede, zuinige FPT-motor. Ook ergonomisch is de T8 sterk, maar op de weg mag de New Holland ondanks de lange wielbasis comfortabeler.

 • De Sidewinder II-armleuning met het ICP-knoppenpaneel in de stille cabine is prima. De menustructuur van de monitor kan beter.

  De Sidewinder II-armleuning met het ICP-knoppenpaneel in de stille cabine is prima. De menustructuur van de monitor kan beter.

 • 
De motor ligt niet meer op de vooras maar er achter. De wielbasis is nu 395 mm langer dan die van de Magnum. SuperSteer is niet meer leverbaar.

  De motor ligt niet meer op de vooras maar er achter. De wielbasis is nu 395 mm langer dan die van de Magnum. SuperSteer is niet meer leverbaar.

 • De hydrauliek en de hefinrichting zijn niet de sterkste punten van de T8, met 9,6 ton hefkracht en 178 liter olieopbrengst, maar ze zijn wel toereikend voor trekkers van dit kaliber. Optie is een sterkere hydrauliekpomp van 274 l/min.

  De hydrauliek en de hefinrichting zijn niet de sterkste punten van de T8, met 9,6 ton hefkracht en 178 liter olieopbrengst, maar ze zijn wel toereikend voor trekkers van dit kaliber. Optie is een sterkere hydrauliekpomp van 274 l/min.

 • De FPT-motor is net als bij de Magnum de sterkste troef van de T8 door zijn zuinigheid en vlijt. Ook de verdere aandrijflijn is efficiënt.

  De FPT-motor is net als bij de Magnum de sterkste troef van de T8 door zijn zuinigheid en vlijt. Ook de verdere aandrijflijn is efficiënt.

 • 
 Klik hier voor een filmpje.

De New Holland is zuinig en heeft net als de Magnum een laag geluidsniveau met slechts 70,3 dB(A).

  Klik hier voor een filmpje. De New Holland is zuinig en heeft net als de Magnum een laag geluidsniveau met slechts 70,3 dB(A).

Laatste reacties

 • gertjan1982

  als ik de verdere fot's wil bekijken geeft hij access denied aan.???
  zal wel aan de ford op de foto liggen.

 • fuite

  mooie trekker echt een new holland

Of registreer je om te kunnen reageren.