Mechanisatie

Foto & video

Nieuwe fabriek voor voermengwagens

Deze fotoserie geeft een kijkje in de keuken van de Sitrex-fabrieken in Trestina, Italië. Daar is onlangs een nieuwe fabriek geopend voor de productie van voermengwagens.

Foto

 • Deze fotoserie geeft een kijkje in de keuken van de Sitrex-fabrieken in Trestina, Italië. Daar is onlangs een nieuwe fabriek geopend voor de productie van voermengwagens. De Sitrex-fabrieken zijn gevestigd in Trestina, in de provincie Umbrië in Italië.

  Deze fotoserie geeft een kijkje in de keuken van de Sitrex-fabrieken in Trestina, Italië. Daar is onlangs een nieuwe fabriek geopend voor de productie van voermengwagens. De Sitrex-fabrieken zijn gevestigd in Trestina, in de provincie Umbrië in Italië.

 • Directeur Giovanni Signorelli stichtte het bedrijf in 1970 en is nog altijd nauw en enthousiast betrokken.

  Directeur Giovanni Signorelli stichtte het bedrijf in 1970 en is nog altijd nauw en enthousiast betrokken.

 • Metalen onderdelen worden geschuurd en gereinigd. Na het aanbrengen van een primer wordt het metaal met poeder gecoat.

  Metalen onderdelen worden geschuurd en gereinigd. Na het aanbrengen van een primer wordt het metaal met poeder gecoat.

 • De spuitlansen gaan snel van boven naar beneden en weer omhoog. De spuiter in de beschermende kleding let op eventuele gemiste plekken door schaduwwerking.

  De spuitlansen gaan snel van boven naar beneden en weer omhoog. De spuiter in de beschermende kleding let op eventuele gemiste plekken door schaduwwerking.

 • Veel machines worden in kisten verscheept. De losse, kleine onderdelen worden apart bijgeleverd.

  Veel machines worden in kisten verscheept. De losse, kleine onderdelen worden apart bijgeleverd.

 • De magazijnbediende tikt in welk materiaal hij nodig heeft. De machine levert hem precies de lade waar in zit wat hij nodig heeft.

  De magazijnbediende tikt in welk materiaal hij nodig heeft. De machine levert hem precies de lade waar in zit wat hij nodig heeft.

 • Deze verticale magazijnen kosten €80.000 per stuk. In de Sitrex-fabriek zijn er vijf geplaatst. Het scheelt enorm in het loop- en zoekwerk en beperkt de arbeidsuren

  Deze verticale magazijnen kosten €80.000 per stuk. In de Sitrex-fabriek zijn er vijf geplaatst. Het scheelt enorm in het loop- en zoekwerk en beperkt de arbeidsuren

 • In deze fabriek worden onder meer harken geproduceerd.

  In deze fabriek worden onder meer harken geproduceerd.

 • Ook balenpersen zijn onderdeel van het programma.

  Ook balenpersen zijn onderdeel van het programma.

 • In deze pas drie maanden oude fabriek worden de Sitrex AGM-voermengwagens gemonteerd. De fabrieken staan zo’n 500 meter van elkaar.

  In deze pas drie maanden oude fabriek worden de Sitrex AGM-voermengwagens gemonteerd. De fabrieken staan zo’n 500 meter van elkaar.

 • Onderdelen van de frees- en laadinstallatie liggen al klaar op de stellingen.

  Onderdelen van de frees- en laadinstallatie liggen al klaar op de stellingen.

 • Ook de cabines worden kant-en-klaar afgeleverd voor montage.

  Ook de cabines worden kant-en-klaar afgeleverd voor montage.

 • In een grote hal zijn de monteurs bezig met opbouw. Hier is een monteur bezig met het onderstel van een getrokken mengwagen.

  In een grote hal zijn de monteurs bezig met opbouw. Hier is een monteur bezig met het onderstel van een getrokken mengwagen.

 • Alle hydrauliek moet worden aangesloten.

  Alle hydrauliek moet worden aangesloten.

 • Op een enkele machine is al te zien waar deze naartoe gaat. Deze machine is voor Frank Van Berkel Landbouwmechanisatiebedrijf in St. Hubert (N.-Br.).

  Op een enkele machine is al te zien waar deze naartoe gaat. Deze machine is voor Frank Van Berkel Landbouwmechanisatiebedrijf in St. Hubert (N.-Br.).

Of registreer je om te kunnen reageren.