Mechanisatie

Foto & video laatste update:21 feb 2014

Multi-trekkertest: JCB Fastrac 7230

Tijdens deze Multi-trekkertest testte Boerderij de nieuwste bedienconcepten op de markt. Bekijk hier het testverslag van de JCB Fastrac 7230.

Foto

 • JCB heeft zo min mogelijk bedieningselementen. Dat is goed bedoeld maar niet altijd logisch. Vooral bij de transmissie en aandrijving valt nog wat te verbeteren.

  JCB heeft zo min mogelijk bedieningselementen. Dat is goed bedoeld maar niet altijd logisch. Vooral bij de transmissie en aandrijving valt nog wat te verbeteren.

 • Het interieur.

  Het interieur.

 • Het interieur bij nacht.

  Het interieur bij nacht.

 • Voor gps kiest JCB voor een aparte Trimble-monitor in de cabine. Deze is goed te bedienen dankzij de duidelijke menustructuur. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  Voor gps kiest JCB voor een aparte Trimble-monitor in de cabine. Deze is goed te bedienen dankzij de duidelijke menustructuur. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • Voor gps kiest JCB voor een aparte Trimble-monitor in de cabine. Deze is goed te bedienen dankzij de duidelijke menustructuur. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  Voor gps kiest JCB voor een aparte Trimble-monitor in de cabine. Deze is goed te bedienen dankzij de duidelijke menustructuur. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • Voor gps kiest JCB voor een aparte Trimble-monitor in de cabine. Deze is goed te bedienen dankzij de duidelijke menustructuur. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  Voor gps kiest JCB voor een aparte Trimble-monitor in de cabine. Deze is goed te bedienen dankzij de duidelijke menustructuur. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • Voor gps kiest JCB voor een aparte Trimble-monitor in de cabine. Deze is goed te bedienen dankzij de duidelijke menustructuur. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  Voor gps kiest JCB voor een aparte Trimble-monitor in de cabine. Deze is goed te bedienen dankzij de duidelijke menustructuur. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • Voor gps kiest JCB voor een aparte Trimble-monitor in de cabine. Deze is goed te bedienen dankzij de duidelijke menustructuur. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  Voor gps kiest JCB voor een aparte Trimble-monitor in de cabine. Deze is goed te bedienen dankzij de duidelijke menustructuur. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • Voor gps kiest JCB voor een aparte Trimble-monitor in de cabine. Deze is goed te bedienen dankzij de duidelijke menustructuur. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  Voor gps kiest JCB voor een aparte Trimble-monitor in de cabine. Deze is goed te bedienen dankzij de duidelijke menustructuur. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • Voor gps kiest JCB voor een aparte Trimble-monitor in de cabine. Deze is goed te bedienen dankzij de duidelijke menustructuur. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  Voor gps kiest JCB voor een aparte Trimble-monitor in de cabine. Deze is goed te bedienen dankzij de duidelijke menustructuur. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • Voor gps kiest JCB voor een aparte Trimble-monitor in de cabine. Deze is goed te bedienen dankzij de duidelijke menustructuur. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  Voor gps kiest JCB voor een aparte Trimble-monitor in de cabine. Deze is goed te bedienen dankzij de duidelijke menustructuur. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

 • Voor gps kiest JCB voor een aparte Trimble-monitor in de cabine. Deze is goed te bedienen dankzij de duidelijke menustructuur. Lees alle details in &lt;i>Boerderij&lt;/i> nummer25, verschenen op 25 maart.&lt;BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

  Voor gps kiest JCB voor een aparte Trimble-monitor in de cabine. Deze is goed te bedienen dankzij de duidelijke menustructuur. Lees alle details in <i>Boerderij</i> nummer25, verschenen op 25 maart.<BR>Klik hier om terug te keren naar het overzicht

Of registreer je om te kunnen reageren.