Mechanisatie

Foto & video 279 x bekeken 2 reacties

Trekkerverkiezing: Claas

Foto

Laatste reacties

  • no-profile-image

    rutger

    claas is SUPER LELIJK

  • no-profile-image

    Peter

    Zelf vond ik Claas ook maar zozo en heb het niet zo op dat automatische gedoe maar wij hebben na altijd (zon 30 jaar)Renault te hebben gereden toch een Claas Arion met cebis onboard erbij gekocht, en rij er nu al weer een aantal maanden met heel veel plezier in, het is gewoon jammer dat je er niet meer werk voor hebt, doet zijn werk super stil, heldere cabine met zeer veel zicht om de trekker heen, en in het donker een zee van licht die de hele omtrek rond de trekker verlicht, dus ook opzij, zeer handig als je krap de bocht om moet in het donker, Een zeer handige bediening in de cabine die op de juiste plaats zit en niet ergens achter weg gewerkt zoals je wel eens bij andere merken tegenkomt, de computer (Cebis) is zeer makkelijk in gebruik en makkelijk en snel in te stellen door de gebruiker zelf, daarbij een zeer betrouwbare achterbrug die zijn eigen al heel lang heeft bewezen betrouwbaar te zijn, enige nadeel/jammer is dat de motor(4 cil) laag in toeren een beetje een rammelend geluid geeft, voor de rest een prima voor de gebruiker doordachte trekker van Claas

Of registreer je om te kunnen reageren.