Mechanisatie

Foto & video

Nieuwtjes Case IH

Op Agritechnica toont Case-IH nieuwtjes.

Foto

  • De Magnum-serie wordt uitgebreid met een nieuw topmodel, de Magnum 335. De 9 litermotor produceert een nominaal vermogen van 246 kW (335 pk) en een maximaal vermogen van 270 kW (368 pk). Het draaimoment van deze grote jongen bedraagt 1.566 Nm bij 1.500 O/min. De Magnum 335 is voorzien van een nieuw geveerde vooras.
    Foto's: Case IH, tekst: Benny Gudde

  • Het nieuwe vlaggenschip van de Case IH-vloot is de Axial Flow 9010. Deze nieuwe maaidorser heeft tot 15 procent meer dorsvermogen dan de 8010.

  • De Puma-serie is aan de onderzijde uitgebreid met drie nieuwe modellen, de 97, 107 en 122 kW (126, 140 en 158 pk). De zescilinder commonrailmotoren kunnen via het elektronisch geregelde inspuitsysteem 20 kW (25 pk) extra leveren aan de aftakas.

  • De CS Pro-serie is gebaseerd op de vertrouwde CS-serie die een aantal jaren geleden uit productie werd genomen. De serie werd toen vervangen door New Holland-modellen in een rood jasje en omgedoopt tot de JX(U)-serie. De laatste blijft voorlopig ook in het Case IH programma.

  • De CS Pro is van oorsprong een echte Steyr-trekker. De nieuwe CS Pro-serie komt ook uit de Steyr-fabriek in het Oostenrijkse St. Valentin. De CS Pro is standaard voorzien van de nieuwste generatie multicontroller en de ZF-tweetrapspowershift met powershuttle. De CS Pro is geschikt voor gebruik van 100 procent biodiesel.

  • De bestaande Steiger- en Quadtrac-series voor de Europese markt zijn compleet herzien. Deze worden uitgebreid naar vier modellen per serie met een vermogen variërend van 283 kW (385 pk) tot 393 kW (535 pk).

Benny Gudde

Of registreer je om te kunnen reageren.