laatste update:15 feb 2012

Vormec verder onder Agritech

De importactiviteiten van Vormec gaan voortaan verder onder de Agritech-vlag. Beide bedrijven slankten afgelopen jaar af en worden nu samengevoegd.

Het afgelopen jaar is er veel gebeurd bij Vormec in Steenwijk, zoals het wegvallen van de distributie van Argo (McCormick, Landini en Valpadana). Ook de afdeling groentechniek is door het overgaan van de Iseki-import gestopt. Wel werd het bedrijf de nieuwe importeur van Dieci-verreikers. Ook bij zusterbedrijf en Valtra-importeur Agritech veranderde een en ander. De Valtra-import voor België en Luxemburg wordt nu door zusterbedrijf Matera vanuit België geregeld.

Verder als Agritech

Om deze redenen worden Vormec bv en Agritech bv nu samengevoegd. De onderneming zal verder gaan onder de naam Agritech.

Of registreer je om te kunnen reageren.