Commentaar

Toppers en bloopers in de mechanisatie (2)

Toppers en bloopers in de mechanisatie (2) De grootste mislukking in de afgelopen 25 jaar is Crop Heater en de beste uitvinding is de melkrobot. Althans, dat blijkt uit een tussentijdse telling van het aantal stemmen op de Boerderij-lijst met de top tien toppers en floppers van de afgelopen 25 jaar.

De Crop Heater , een vinding van Jos van de Broek, kreeg tot nu toe verreweg de meeste stemmen van de bezoekers aan deze site: ruim 35 procent. Ook de zwenkploeg (13 procent) en de mattenmachine (12 procent) scoren hoog op de lijst met de grootste mislukkingen in de mechanisatie.
Melkrobot de beste uitvinding
De melkrobot is het beste wat de fabrikanten in de landbouwmechanisatie hebben voortgebracht. De volautomatische melkmachine kreeg ruim 30 procent van de stemmers. De melkrobot wordt echter op de voet gevolgd door de cvt-transmissies in landbouwtrekkers (26 procent). Hier is dus nog van alles mogelijk als u ook uw stem uitbrengt . Dat kan nog tot eind februari. Daarna worden de definitieve winnaars en verliezers bekendgemaakt.
Kijk hoe een GPS-stuurhulp werkt
Bekijk de Paragruber-woeler

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.