Commentaar

1 reactie

Lastige hefknopjes

Tijdens het aankoppelen van de ploeg aan de Massey Ferguson 6440 Dyna-6 weigeren in eerste instantie de knopjes op de spatborden.

Later schiet ons te binnen dat de instructeur van Massey Ferguson gisteren vertelde dat de externe knopjes alleen werken indien de snelhefschakelaar in de cabine in zijn neutrale positie is geschakeld.
Een dagelijkse gebruiker zal dit op den duur wel in zijn oor knopen wanneer hij voor de zoveelste keer is vergeten om voor het uitstappen de hefschakelaar in de neutrale stand te zetten. Want anders moet hij opnieuw in de cabine klimmen.

De fabrikant wil hiermee wellicht voorkomen dat een boer per ongeluk de ploeg op zijn klompen laat zakken. Zo botsen wel vaker de veiligheidsvoorzieningen aan trekkers met wat in de dagelijkse praktijk handig is.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    Hans van Leeuwen

    Waarom testen jullie niet wat meer merken tegelijk? Dat geeft een wat beter vergelijk ook wat betreft prijs en prestatie.

Of registreer je om te kunnen reageren.