Mechanisatie

Achtergrond 4 reacties

14 nieuwe modellen rupstrekkers van Case IH

Case IH introduceert een nieuwe serie Quadtrac- en Steiger AFS Connect-trekkers.

Onlangs kondigde Case de introductie van de nieuwe serie aan op Commodity Classic in de Verenigde Staten. De nieuwe serie zou in de tweede helft van het jaar 2020 in Europa verkrijgbaar zijn, met enkele specifieke kenmerken voor de Europese markt. De reeks telt 14 modellen van 420 tot 620 pk. Quadtrac AFS Connect zal beschikbaar zijn vanaf 470 pk. Steiger AFS Connect van 420 tot 500 pk. Er zijn verschillende upgrades, zoals een herontworpen cabine en veel connectiviteit om comfort en een hogere productiviteit mogelijk te maken.

Lees verder onder de foto.

De nieuwe serie rupstrekkers van Case IH telt 14 modellen van 420 tot 620 pk. - Foto: Case IH
De nieuwe serie rupstrekkers van Case IH telt 14 modellen van 420 tot 620 pk. - Foto: Case IH

Tweerichtings-dataoverdracht

De connectiviteitsoplossing van Case IH, AFS Connect, maakt tweerichtings-gegevensoverdracht mogelijk tussen de machine en de manager. Zo kunnen bedrijfsleiders hun bedrijf, wagenpark en gegevens nauwkeurig beheren vanaf hun kantoor of mobiele apparaat. Daarvoor is er een AFS Pro 1200-display, het AFS Vision Pro-besturingssysteem en de AFS Vector Pro-ontvanger.

682 pk voor Quadtrac 620

De PowerDrive powershift-transmissie zorgt voor 20% sneller schakelen en 682 pk maximaal vermogen voor het Quadtrac 620-model. De CVXDrive – de eerste continu variabele transmissie voor een knikgestuurde 4wd-trekker – brengt vermogen en efficiëntie automatisch in evenwicht.

De Quadtrac AFS Connect-trekkers hebben ook grotere brandstoftanks. Gebruikers kunnen lange dagen draaien zonder motorregeneratie. Het olie-verversingsinterval bedraagt 600 uur.

Laatste reacties

 • Vhouder

  zal wel perfect werken maar vind het geen gezicht rupstrekkers

 • husky

  Ga er maar eens inzitten @Vhouder, dan voel je je een koning:-)

 • klein boertje

  valt niet mee om JD bij te benen.

 • stickie

  @ klein boertje,
  In tegenstelling tot sommige andere modellen lukt ze dat prima deze Steiger modellen doen niks onder voor een JD, alleen nog een Caterpillar C18 er in en dan is het de beste kniktrekker die er is.
  Voor de rest ben ik het met je eens de Puma en Optum hebben ze nog een slag te gaan.

Of registreer je om te kunnen reageren.