HuizingHarvest opent vestiging in Australië MechanisatieAchtergrond

HuizingHarvest opent vestiging in Australië

Onder de naam HPA World opent HuizingHarvest in Melbourne een tweede dochterbedrijf. HPA World gaat ondersteunende diensten als technische ondersteuning en outsourcing aanbieden aan Australische bedrijven.

Het Nederlandse bedrijf HuizingHarvest is al 10 jaar actief in meer dan 60 landen wereldwijd. Als technisch dienstverlener voor machinefabrikanten en landbouwbedrijven in binnen en buitenland biedt het support in het technische en personele segment.

Uit eerste hand willen weten wat de knelpunten zijn bij robotisering? Dan bouw je toch gewoon een mechanische dorsmachine om. - Foto: Bob Karsten

Uit eerste hand willen weten wat de knelpunten zijn bij robotisering? Dan bouw je toch gewoon een mechanische dorsmachine om. – Foto: Bob Karsten

HPA World start met een selectie aan diensten toegespitst op de Australische markt. Denk aan assemblage en inbedrijfstelling van landbouwmachines, en het aanpassingen doen aan bestaand materieel. Ook werft het personeel voor bedrijven, vooral technische mensen en chauffeurs.

Betere werkflow

Reden voor de uitbreiding in Melbourne is dat Australië een omvangrijke agrarische sector heeft en dat de seizoenen bovendien tegengesteld zijn aan die in Europa, wat een betere verdeling van de arbeidsbehoefte inhoud.

We schreven eerder over HuizingHarvest toen het bedrijf een goedkope dorsmachine uit China importeerde om die – puur om ervan te leren – te robotiseren. Zie ook het filmpje van het resultaat.

HuizingHarvest kocht de Chinese rupsmaaidorser voor €15.000 via Whatsapp. - Foto: HuizingHarvest

HuizingHarvest kocht de Chinese rupsmaaidorser voor €15.000 via Whatsapp. – Foto: HuizingHarvest

Beheer
WP Admin